Στήριξη του Συλλόγου «ΑΛΜΑ»

0

To RIDE έχει μότο,  το “Ενωμένοι να κάνουμε την αλλαγή”.

Μοτοσυκλετιστές κάθε τύπου και κάθε μάρκας, θα κάνουμε ένα ride, την Κυριακή, 2 Ιουνίου ’19, ενωμένοι για έναν ευγενικό σκοπό.

Πρώτοι εμείς που βάζουμε καθημερινά την ζωή μας σε ρίσκο, γνωρίζοντας την αξία της ζωής, καλούμαστε ενωμένοι, χωρίς προκαταλήψεις για μάρκες και τύπους μηχανών, να γίνουμε αρωγοί του event “Ride Sunday, ride for a cause”.

Το Chapter του HOG στην Αθήνα,  διοργανώνει, στο πλαίσιο αυτό, μια βόλτα με ευγενικό στόχο, προκειμένου να ενισχύσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 10:30πμ θα μαζευτούμε στην έδρα του συλλόγου, Μιλώνος 2, στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα ενημερωθούμε για το έργο και την προσπάθεια των ανθρώπων που βοηθάνε τον σύλλογο,αλλά και για το πως θα μπορέσουμε, εάν θέλουμε, να ενισχύσουμε το έργο τους.

Το HOG Athena Chapter, παράλληλα, θα κληρώσει ένα δερμάτινο μπουφάν Harley Davidson, ενώ τα έσοδα από τους λαχνούς θα πάνε για την ενίσχυση του συλλόγου.

Η κλήρωση θα γίνει μετά την επιστροφή μας από την βόλτα στην παραλία και το κέντρο της Αθήνας, όπου θα μας περιμένουν τα παιδιά από το «ΑΛΜΑ», με μουσική και φαγητό, περιμένοντας να κληρώσουμε το δώρο στους συμμετέχοντες.

Θέλεις να γίνεις “Εθελοντής”;

Θέλεις να κάνεις μια χρηματική δωρεά;

Θέλεις να καλύψεις κάποια συγκεκριμένη ανάγκη του συλλόγου;

Θέλεις να “υιοθετήσεις” μια δράση ή ένα πρόγραμμα;

Θέλεις να ζητήσεις απο τους φίλους σου να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικο σκοπό;

Θελεις να ενισχύσεις οικονομικά, μέσω του κουμπαρά που θα υπάρχει;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις κι εσύ.

Διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Με όποιον τρόπο και να θες να βοηθήσεις, έλα μαζί μας βόλτα, την Κυριακή, 2 Ιουνίου, για να υποστηρίξουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.